|
bagna xD |
| Autor |
Wiadomość |
belox

Pojazd: Ogar900 '09
Wersja: Ogar 900 '09 Silver-Black
|
Wysłany: |13 Cze 2010|, o 17:05 bagna xD
|
|
|
| Wczoraj z kolegą który ma speedfighta 2 wjechaliśmy w jakieś bagna...ja jechałem pierwszy więc pierwszy w nie wjechałem i od razu się zakopałem, a zaraz za mną kolega ja bo kilku sekunda wyjechał ale on tam został i nie mógł wyjechać ma małe koła więc trudniej jego koło było całe zakopane...po 2 godz wyjeliśmy go na rękach z tego gówna a on po 1m znowu się zakopał i znowu 1godz na wyciągnięcie, to jak znowu go wyciągliśmy i pojechaliśmy 20m to okazało się że dalej nie ma drogi tylko las no to musieliśmy się wrócić ogara na bagnach nieźle rzucało na prawo i lewo normalnie Drift a kolega znowu zakopany no i znowu 1godz na wyciągnięcie...Wczoraj zabardzo nie pojeździliśmy a z 5 czy tam 5.5godz zeszło i w domu o 23 byłem i przez te wszystkie pola i lasy do domu musiałem jechać nic prawie nie było widać ale ogi dzielnie się spisał tylko cały usyfiony był xD już nigdy tam nie pojade XD OGAR TO MASZYNA NA KAŻDE WARUNKI :P |
|
|
|
 |
YoPaveL23

Pojazd: Romet Ogar 900
Wersja: Ogar 900 '08 Silver
Pomógł: 9 razy Dołączył: 28 Lis 2009 Posty: 497 Skąd: Śrem/Poznań
|
Wysłany: |13 Cze 2010|, o 19:48
|
|
|
<hahahahaha> ale jakie te blota musialy byc, ze 5h go wyciagaliscie w sumie xdd;d
ja zima z kumplem roxem jechalismy po lasach i pol dnia zeszlo bo lod, snieg itp i jeszcze skuter, siliki i ledwo co jechalismy ;) spowrotem na skroty pojechalismy i byl maly row ;] ja mowie mu ze bokiem przejedzie a ten jedzie w wody z metr, skutera nie bylo widac ale sie nie zakopal a ja o dziwo obok znalazlem drozke w trzcinach xd;d myslalem, ze on zamarznie jak jechalismy spowrotem ;d |
_________________ http://mojemoto.pl/moto:684
http://www.polskajazda.pl.../Ogar_900/85379 |
|
|
|
 |
belox

Pojazd: Ogar900 '09
Wersja: Ogar 900 '09 Silver-Black
|
Wysłany: |13 Cze 2010|, o 20:07
|
|
|
| o LOL;P a magna były takie że jak w nie weszłeś to tak 20cm nad kostką w nie wpadałeś więc ja chodziłem bez butów bo by w tym syfie zostały |
|
|
|
 |
|
|