|
Bak |
| Autor |
Wiadomość |
Miglant

Pojazd: Ogar 900 H2 - 2009r.
Wersja: Ogar 900 '09 Silver-Black
|
Wysłany: |17 Lut 2010|, o 19:24
|
|
|
Bak powinien być wyżej od kierownicy! Nie polecał bym tego rozwiązania, no chyba że ktoś mieszka we wsi zabitej dechami, i trzyma moto tam gdzie światło nie dochodzi...]
Total WT |
|
|
|
 |
Niceman

Pojazd: Yamaha tzr
|
Wysłany: |28 Lut 2010|, o 11:56
|
|
|
| Heh widzę ze jeszcze wszyscy mnie pamiętają :D szczerze powiem ze bak z tzr tej nowej to porażka :P chociaż wygodnie sie siedziało :D ale jak już ktoś chce sie bawić z bakiem to polecam jakieś wąziutkie baki jak ze starszej tzr bądź z aprilli bodajże af1 najlepiej przed kupnem napisać maila do sprzedającego żeby wam cały bak pomierzył i wysłał fotkę z naniesionymi wymiarami wtedy wiadomo ze sie nie wdepnie w g.... ja tam romka juz nie mam i bawię sie w składanie innej zabawki :P Link do pj |
|
|
|
 |
TaHa

Pojazd: Ogar 900 Racing
Wersja: Ogar 900 R Racing
Pomógł: 53 razy Dołączył: 27 Lis 2009 Posty: 1178 Skąd: Poznań
|
Wysłany: |28 Lut 2010|, o 13:37
|
|
|
| Niceman, a na czym trzymał ci się bak i od czego na 100% pasuje ?? |
_________________ Nowe plany na nowy tuning :D Czy się uda ? Zobaczycie ... |
|
|
|
 |
Niceman

Pojazd: Yamaha tzr
|
Wysłany: |28 Lut 2010|, o 18:06
|
|
|
Ja miałem zrobiony z płaskownika taki stelaż pod spodem na którym bak sobie leżał i dospawane do ramy mocowanie z tylu ,tylko ze bak z tzr jest dość duży i długi dlatego miałem skrócone siedzenie i odczepiane (bez zawiasow).nie wiem jaki bak by pasował do ogarka najlepiej pisać do sprzedawców i prosić o długość szerokość itp żeby sobie odpowiednio dopasować ja miałem akurat bak z tzr i tak wyszło :) ale słabo sie postarałem gdyby poszezyc plastiki dać większe laczki tarczówkę z tylu lepszy zawias z przodu to by jakoś wyglądało ale wole robić teraz tzr bo mam juz złożony silnik derbi na airsalu 70cm gaźniku 19mm i to da rade wygenerować 15km i do tego skrzynia 6,jedynie będzie mi brakować dźwięku 4t :P
DSC00098.JPG
|
 |
| Plik ściągnięto 18 raz(y) 201,63 KB |
DSC00096.JPG
|
 |
| Plik ściągnięto 15 raz(y) 182,94 KB |
|
|
|
|
 |
Darob14

Pojazd: Romet Ogar 900 110ccm
|
Wysłany: |18 Lut 2011|, o 20:01
|
|
|
| pomóżcie na pewno macie lub mieliście ten sam problem z bakiem jak go wzmocnić mądrym sposobem a dokładnie to wgniata się bo jest po prostu za cieka blacha , nie wiem możne dospawać jakąś blachę karbowaną. Jak macie jakiś mądry pomysł dajcie znać. A może już ktoś zrobił sobie to , to poproszę jakieś fotki |
_________________ jak Bruce lee fu fu fu smoka wejście |
|
|
|
 |
|
|