Poprzedni temat «» Następny temat
ogar 900 R By sleep34
Autor Wiadomość
sleep34
[Usunięty]

Wysłany: |18 Lip 2009|, o 22:09   ogar 900 R By sleep34

http://mojemoto.pl/moto:473

panmistrz
[Usunięty]

Wysłany: |19 Lip 2009|, o 08:09   

Stock, taki jak ma każdy. Gdybyś go stuningował to moglibyśmy powiedzieć więcej;)

sleep34
[Usunięty]

Wysłany: |19 Lip 2009|, o 11:38   

tuning zrobię jak będę miał wystarczające fundusze :P

Legion
[Usunięty]

Wysłany: |19 Lip 2009|, o 16:12   

Heh...nie rób tego, zbankrutujesz jak ja ^^ Żart :P Ładny racing, lubię je bo widziałem dopiero kilkadziesiąt :D <respekt>

panmistrz
[Usunięty]

Wysłany: |20 Lip 2009|, o 07:46   

Dajesz za naklejkę 2,50 na allegro i już jest jakiś tam tuning;D Ja dałem 100zł za naklejki(głownie Yamaha, ale są np.BBS) i w niedzielę albo poniedziałek zakładam;D

Aleks 

Pojazd: Rieju RR 50
Wysłany: |20 Lip 2009|, o 10:29   

Nie da się bardziej zmarnować kasy niż kupując naklejki dające +20 do WT i oszpecające Ogara? Za 100zł przejechał byś z 700km i przy okazji nie miałbyś oszpeconego Ogara.
Naprawdę nie rozumiem po co naklejać naklejki typu "Yamaha*" albo "BBS*"? Masz jakąkolwiek część w Ogarze pochodzącą z Yamahy albo może felgi BBS?
Wieś się szerzy...

*dałem to jako przykład

panmistrz
[Usunięty]

Wysłany: |20 Lip 2009|, o 12:32   

Czyli wg.Ciebie ogar powinien bez naklejki? Bo przecież wg.Ciebie naklejki oszpecają. Jakoś twój ogar ma fabryczne naklejki. Myślisz, że taki"Romet"nie oszpeca? Rozumiem, gdybym go obkleił różowym futerkiem, to by była wieś. Jak nakleję naklejkę"NFS Most Wanted"(bo taką też mam)to będzie wieś bo nie mam tej gry? No bez jaj..."Wieś się szerzy..."Skąd możesz wiedzieć jacy są mieszkańcy wsi skoro mieszkasz w mieście? Jeśli wierzysz stereotypom że na wsi są sami wieśniacy którym siano z butów wystaje to się mylisz, bo nie wszyscy tacy są. Każdy ma swój gust i to od niego zależy czy mu się to podoba czy nie.

Aleks 

Wysłany: |20 Lip 2009|, o 17:06   

Naklejki Rometa mogą być, bo dzięki temu po prostu wiadomo, że to Ogar 900 a nie coś innego. A np. jak ktoś gdzieś tuninguje profesjonalnie samochód, to potem ma naklejki. np BBS bo ma felgi od BBS, TOYO bo ma opony TOYO itd. A naklejanie naklejek takich firm np. na Ogara WG MNIE nie ma sensu. Ale skoro wam się to podoba...
Mówię wieś od Wieś Tuningu, tak się to umownie po prostu nazywa i już. Wiem, że ludzie ze wsi są normalni i nic do nich nie mam.

Wikipedia napisał/a:

"Wiejski Tuning"
Złośliwe określenie na bardzo przesadzony lub groteskowy tuning optyczny. Typowe elementy tuningu „wiejskiego” to nalepki mające w zamierzeniu podkreślać walory techniczne pojazdu, który tych walorów w żaden sposób mieć nie może, próby upodobnienia pojazdu (klasy bardzo popularnej) do pojazdów innych marek, stojących dużo wyżej.

Wikipedia bardzo dobrze opisała to, co robicie. Nie będę więcej tego komentował bo nie ma sensu...

Kiryh
[Usunięty]

Wysłany: |21 Lip 2009|, o 15:06   

A ja powiem, że każdy ma swój gust i tego się czepiać nie powinieneś. Ja też nie przepadam za naklejkami(ale te co były zostawiam, bo nie ma ich za dużo i są naklejone w odpowiednie miejsca), ale nie możesz mu zabronić naklejania bo:
Każdy Ma Swój Gust(to powinno być wielkimi literami, ale w regulaminie piszę, żeby nie pisać, to nie piszę)

Aleks 

Wysłany: |21 Lip 2009|, o 15:45   

Po prostu wyraziłem swoją opinię, od tego jest przecież forum.

legmarr1
[Usunięty]

Wysłany: |21 Lip 2009|, o 19:53   

po prostu sie nie znasz. takie naklejki dodawaja wiekszy sportowy charakter. puste plastyki to tak jak pusto w glowie. ps. gdzie widzieliscie naklejki BBS? :D

[ Dodano: 2009-07-21, 20:53 ]
*naklejone naklejki BBS

Kiryh
[Usunięty]

Wysłany: |21 Lip 2009|, o 19:54   

na allegro poszukaj, tu masz link ale po 40zł http://allegro.pl/item688...a_2_kolory.html

panmistrz
[Usunięty]

Wysłany: |21 Lip 2009|, o 20:06   

legmarr wiem że ty masz BBS, ja właśnie mam ale w domu i w niedzielę naklejam.

.:PROFESOREK:. 
.::PROFESOREK::.

Pojazd: Yamaha Virago 125
Wysłany: |21 Lip 2009|, o 20:50   

legmarr1 napisał/a:
po prostu sie nie znasz. takie naklejki dodawaja wiekszy sportowy charakter. puste plastyki to tak jak pusto w glowie.

w tym momencie obrażasz, niektórych ludzi...
Ja również uważam że naklejanie naklejek jest bez sensu - to tak jakbyś ubierał swoją mamę w lepsze ciuchy bo w obecnym stanie wstydzisz się przyznać że to twoja matka, oczywiście nie obrażam nikogo takie jest moje zdanie, wiem że to nie jest kulturalne bo o gustach się nie dyskutuje :P
także proszę o koniec dyskusji na temat: "czy warto nalepiać naklejki i jak to wygląda" ewentualnie pytajcie się o linki do "fajnych itd." na aukcjach itp.

panmistrz
[Usunięty]

Wysłany: |22 Lip 2009|, o 07:24   

Co do linków:
http://moto.allegro.pl/it...jek_zobacz.html
Takie mam z Yamahy, dokładnie zestaw 31, białe. Na nich się ciut zawiodłem, bo nie pisałem że chcę naklejać po literce i a mi dali powycinane i się muszę męczyć;D Na dodatek za mało o 2 naklejki przysłali, ale 2 dni potem już je dostałem.
http://moto.allegro.pl/it...4_1_gratis.html
Takie mam naklejki, jest ich 5, są czarne. Na nich się nie zawiodłem- Niska cena, gratis 1 za 4 kupione, i wysoka jakość naklejek. Lepsza niemalże niż te z Yamahy.
http://moto.allegro.pl/it..._hit_od_ss.html
Taką też mam, jest ona wypukła, bardzo fajna. Też polecam.
Razem za te naklejki(razem z przesyłką wychodzi ok.90-100zł).

W planach mam smycz, którą chcę przypiąć do kluczyków, np. taką http://www.allegro.pl/ite...oryginalna.html
Nie wiem co zrobić z siedzeniem, ponieważ na niej jest napis ogar 900 r. Trochę mi szkoda zdzierać kanapę by został ślad, a z drugiej strony wszystkie naklejki na plastikach będą zastąpione tymi które kupiłem. Tego napisu nie zakleję, no bo jak? Brzydko by to wyglądało, zresztą chyba by go było widać.

legmarr1
[Usunięty]

Wysłany: |22 Lip 2009|, o 11:03   

powiązanie z matka bylo niesmaczne....

.:PROFESOREK:. 
.::PROFESOREK::.

Pojazd: Yamaha Virago 125
Wysłany: |22 Lip 2009|, o 11:11   

no wiem, sorry ale no niestety takie jest moje zdanie :)

legmarr1
[Usunięty]

Wysłany: |22 Lip 2009|, o 20:01   

no właśnie.... niestety.... :/

Kiryh
[Usunięty]

Wysłany: |22 Lip 2009|, o 20:11   

dobra, przeprosił Cie to po co dalej off-topujesz?? Ten temat nie został po to założony...

speeder 

Pojazd: romet ogar 900
Wersja: Ogar 900 '08 Silver-Black
Wysłany: |28 Lip 2009|, o 15:14   

Ja nakleiłem tylko jedną, wszyscy mówią,że pasuje,bo podkreśla niespotykany design Ogara

Odpowiedz do tematu