Przesunięty przez: patryxV17 |1 Paź 2008|, o 20:54 |
Przygody z policją |
| Autor |
Wiadomość |
funte
Ruda Śląska

Pojazd: Romet Ogar 900
Wersja: Ogar 900 '08 Silver
|
|
|
|
 |
panmistrz [Usunięty]
|
Wysłany: |6 Lip 2009|, o 08:20
|
|
|
Inaczej mówiąc, na północy podkarpacia taka mała wioska ledwo 700mieszkańców;D
[ Dodano: 2009-07-06, 09:29 ]
Jak wpadniecie to wam postawię herbatkę;D Naprzeciw mnie mieszka mechanik(niby samochodowy,ale motorami też się zajmuje)jakby coś się w czasie jazdy was zrypało to naprawi; xD |
|
|
|
 |
funte
Ruda Śląska

|
Wysłany: |6 Lip 2009|, o 08:36
|
|
|
| Herbatkee? Może coś mocniejszego e^^ |
|
 |
prezes

Pojazd: ogar 900
Wersja: Ogar 900 '08 Silver-Black
Pomógł: 51 razy Dołączył: 19 Gru 2008 Posty: 314 Skąd: Sławoborze
|
Wysłany: |6 Lip 2009|, o 08:45
|
|
|
| Kawe mocniejszą :P Nie ładnie pod wpływem jeździc :P |
_________________ Szkoła ekonomicznej jazdy xD
 |
|
|
|
 |
funte
Ruda Śląska

|
Wysłany: |6 Lip 2009|, o 08:56
|
|
|
| Nie mówie ze chce jechac ^^ Bede prowadził ! |
|
 |
panmistrz [Usunięty]
|
Wysłany: |6 Lip 2009|, o 09:17
|
|
|
Dobra zaserwuję Cappucino;D
Jak coś to mam 5 kroków o sklepu, jak coś to zawsze się dokupi żądanego napoju;D |
|
|
|
 |
Legion [Usunięty]
|
Wysłany: |7 Lip 2009|, o 12:42
|
|
|
| Heh....nie pojedzie tak całkiem pod wpływem :D Jak ma daleko to poprowadzi ogara pod kilka górek to wytrzeźwieje w zastraszającym tempie...o ile nie wyląduje w rowie ^^ |
|
|
|
 |
gulczas [Usunięty]
|
Wysłany: |7 Lip 2009|, o 12:54
|
|
|
Starsi od ciebie o rok czyli 14 latkowie :D o loool jakieś cio*y ci zazdroszczą i cię rzucają :D. Mi wiara podchodzi pod koła bo zazdroszczą :D i ja ich opierdalam. Szkoda ze nie mieszkam na śląsku :D bym wpadł :D i im pokazał :D.
A ja serdecznie zapraszam na kawkę do Pierwszej stolicy ^^, |
|
|
|
 |
panmistrz [Usunięty]
|
Wysłany: |7 Lip 2009|, o 12:55
|
|
|
Będziecie go holować xD Jakaś lina i wioo;D
[ Dodano: 2009-07-07, 13:58 ]
No dokładnie, 14 latkowie, ale ich trzeba uciszyć bo jak wyjdą w 6 osób i zaczną rzucać to gówno zrobię;/ Kurna no aż strach wyjeżdzać z podwórka, pojechałem sobie w pola 2km ode mnie ja zawracam a oni(trójka) z grabiami na mnie...I to jeszcze na piachach byłem...nie zdążyli dobiec ale ledwo co zwiałem bo musiałem się wolno rozpędzać bo na piachach bym glebę zaliczył... |
|
|
|
 |
gulczas [Usunięty]
|
Wysłany: |7 Lip 2009|, o 13:03
|
|
|
| no 6 czternatolatków na 1 dwunastolatka to dużo. Weź im sraj się że niech zaczepiają ludzi w swoim wieku lub starszych :D, a nie w ciebie i to jeszcze w szóstke :| |
|
|
|
 |
panmistrz [Usunięty]
|
Wysłany: |7 Lip 2009|, o 14:41
|
|
|
| Myślisz że im nie mówiłem? Mówiłem im to wiele razy, ale to tylko pogorszyło sprawę po poczuli że mi robią naprawdę na złość i są bezkarni bo nic im nie zrobię;/ |
|
|
|
 |
Legion [Usunięty]
|
Wysłany: |7 Lip 2009|, o 17:32
|
|
|
| Kup sobie chłopie wiatrówkę, ztjuninguj ogara i wsadź na miejsce lusterka tą wiatrówkę i jak co to napierniczaj do nich....niech tańczą na piasku ;] Góralskie tango xD |
|
|
|
 |
panmistrz [Usunięty]
|
Wysłany: |7 Lip 2009|, o 17:50
|
|
|
| Ta i jeździj z wiatrówką po wsi żeby jakiś debil zobaczył i na policję zadzwonił...Bo nie wiadomo kiedy Ci gówniarze wyskoczą. Trzeba jakąś ekipę zebrać, tylko że nie ma skąd...;/ |
|
|
|
 |
.:PROFESOREK:.
.::PROFESOREK::.

Pojazd: Yamaha Virago 125
Pomógł: 2 razy Dołączył: 22 Maj 2009 Posty: 94 Skąd: Drzenin
|
Wysłany: |7 Lip 2009|, o 18:48
|
|
|
to ty zadzwoń na policje...
jak ich zobaczysz to zadzwoń, i ciągnij ich za sobą dopóki nie przyjadą...
ja u siebie mam spokój bo prawie wszyscy się boją bo mój tata na policji robi, chata może stać otwarta cały dzień, to będą pilnować bardziej jak swojej... żeby nic nie zginęło bo się boją że pójdzie na nich...
bo raz kiedyś nam 0.5 metra drzewa ktoś gwizdnął i ojciec powiedział takim 2 co mu przy budowie pomagali "ja wiem, że wy wiecie kto to zrobił, ale ja nie chcem wiedzieć...
tylko powiedzcie, że ja wojny nie chcę ale jeśli oni chcą, to ja tutaj ze 4 ekipy wpuszczę i jak przetrzepią wszystkie chlewiki to nie tylko moje drzewo się znajdzie..." i od tamtej pory spokój (to było jakieś 5 lat temu)
najlepszy właśnie motyw jak moja ciocia przyjechała - garaż otwarty, taras otwarty nikogo nie ma... to ciocia do taty dzwoni i się pyta gdzie jest, a on że w pracy, to ona mówi mu że wszystko po otwierane, a tata że pewnie zapomniał zamknąć...
przecież mój ogi może stać kilka godzin na podjeździe z kluczykami w stacyjce i nikt nic nie zrobi... :P |
_________________ www.watahagryfino.pl |
|
|
|
 |
prezes

Pojazd: ogar 900
Wersja: Ogar 900 '08 Silver-Black
Pomógł: 51 razy Dołączył: 19 Gru 2008 Posty: 314 Skąd: Sławoborze
|
Wysłany: |7 Lip 2009|, o 19:08
|
|
|
| Tak tam policje kochają? :D |
_________________ Szkoła ekonomicznej jazdy xD
 |
|
|
|
 |

|
Wysłany: |7 Lip 2009|, o 19:47
|
|
|
ZachodnioPomorskie, ale chodzi o sam element czaisz?? że nic nie zrobią bo się "boją"...
czy ty podejdziesz do policjanta powiesz mu "CWDP" albo "Policja Pedały"??
wiadomo że nie... chodzi o to że może i myślą "CWDP" ale chodzi o ogół, że boją się że jeśli faktycznie tata ściągnie ekipy (bardzo prawdopodobne jeśli się wnerwi) to cała wieś zabije tego jednego, który coś zaje**ł od nas, bo tamtym policja coś na chatach znajdzie i całą wieś ma przesrane :P |
|
|
|
 |
panmistrz [Usunięty]
|
Wysłany: |8 Lip 2009|, o 07:51
|
|
|
| U mnie jakoś tata ma znajomych w policji wojewódzkiej, mama pracuje w Karabeli(ochrona osób i mienia)i jakoś się mnie nie boją. Na policję nie zadzwonię, bo powiedzą tej policji że nie mam karty motorowerowej i bardziej ja ucierpię niż oni. Ja jak zostawię ogiego na podwórku z 2h to zaraz mój wredny sąsiąd wychodzi, jest dwa lata młodszy ode mnie to nie raz go przetrzepałem, nie ma ojca, a dziadek ma żółte papiery i nienawidzi go cała gmina, wielu osobom życia napsuł. I ten malec który jest dwa lata młodszy ode mnie jak zobaczy ogiego że stoi na podwórku z 2h i obczai że jest pusto w domu to zaraz przychodzi...Ostatnio widziałem jak wchodził do bramki i podszedł pod ogiego(byłem w krzakach a on myślał że było pusto)jak mu przy*ebałem to zwiewał aż się kurzyło. Ale z tą bandą starszych ode mnie sobie już nie poradzę;/ |
|
|
|
 |

|
Wysłany: |8 Lip 2009|, o 11:17
|
|
|
| no i co z tego?? a jak ci udowodnią że jeździłeś??!! a po za tym oni zabulą nieźle za "zastraszanie" itd. a ty nawet jeśli ci udowodnią to 300zł (chyba ale raczej nie więcej) za jazde bez uprawnień... |
|
|
|
 |
panmistrz [Usunięty]
|
Wysłany: |8 Lip 2009|, o 12:27
|
|
|
| Jest 500zł i jak się policjant uprze to sąd rodzinny w którym dostanę odroczenie prawa jazdy na kilka lat;/ Udowodnią, bo przecież kilometr pod boisko z domu bym go nie pchał, a jak każą pokazać dokumenty to lipa...Następnym razem zadzwonię, najpierw się skontaktuję ze znajomymi taty z policji(byłem na weselu kilka miesięcy temu u jednego policjanta, a że tam było na tym weselu pół komendy to się paru policjantów poznało)i powiedzą mi co mam mówić itp. |
|
|
|
 |
Legion [Usunięty]
|
Wysłany: |8 Lip 2009|, o 13:03
|
|
|
| Zrób sobie najpierw kartę i dopiero potem się za nich bierz.... |
|