|
Skąd jesteś |
| Autor |
Wiadomość |
patryxV17

Pojazd: Brak
Wersja: Ogar 900 '08 Silver-Black
|
Wysłany: |30 Paź 2008|, o 14:03 Skąd jesteś
|
|
|
| Witaj w Okręgu Łódzkim . Przedstaw się innym i powiedz gdzie mieszkasz |
| Ostatnio zmieniony przez patryxV17 |19 Sty 2009|, o 11:27, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
dosiek [Usunięty]
|
Wysłany: |14 Gru 2008|, o 15:14
|
|
|
| No to tak. Mam na imię Jarek, ale wolę, gdy mówi się do mnie Dosiek. Wiele osób pewnie mnie pamięta z konkurencyjnego forum, które padło po odwiedzinach red dragona. Dla tych którzy mnie nie znają, kilka słów o mnie: Lat mam 20 (za 5 dni stuknie 21). Mieszkam sobie w małym miasteczku - Sulejowie, niedaleko Piotrkowa Trybunalskiego. Zajmuję się motocyklami od małego. Jako malusi dzieciak dosiadałem SHL M06T. Od pewnego czasu zacząłem zarabiać na siebie metaloplastyką (kwietniczki, koszyczki i ogólnie kto mi co zleci).Jeśli ktoś zainteresowany byłby znajomością ze mną, zapraszam na PW i gg:)) |
|
|
|
 |
Sw.Piotrek [Usunięty]
|
Wysłany: |14 Cze 2009|, o 00:48
|
|
|
| Jestem z Łodzi, studiuję na PŁ, jestem leniem, lubię jeździć rowerem :P |
|
|
|
 |
krisp [Usunięty]
|
Wysłany: |31 Lip 2009|, o 14:16
|
|
|
Ze wsi jestem <angry>
Lubie se w cs pograć <piwo> |
|
|
|
 |
kubus05_2007 [Usunięty]
|
Wysłany: |27 Paź 2009|, o 22:13
|
|
|
| Jestem Marek. Pseudo Kruczek ;). Opoczno to moje miasto <respekt> |
|
|
|
 |
ogarR

Pojazd: Romet
Wersja: Ogar 900 R Racing
Pomógł: 5 razy Dołączył: 22 Lip 2009 Posty: 619 Skąd: Antonielów
|
Wysłany: |3 Sty 2010|, o 18:23
|
|
|
| Piotrek z Antonielowa, mała wioska położona niedaleko miasteczka Rozprza (gdzie zakupiłem swojego ogara), a Rozprza niedaleko Piotrkowa Trybunalskiego. Lubie jeździć ogarem, grać w CS-a. Moja ksywa "Loczek", która się bierze od kształtu moich włosów:) , na forum ogarR. Jestem uzależniony od naszego forum forum.ogar900.pl :D |
|
 |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
kompresor BMW E30 Portal international calling card
|