.:PROFESOREK:.
.::PROFESOREK::.

Pojazd: Yamaha Virago 125
Pomógł: 2 razy Dołączył: 22 Maj 2009 Posty: 94 Skąd: Drzenin
|
Wysłany: |24 Cze 2010|, o 15:41 Sprzęt komputerowy
|
|
|
Sprzedam używane części komputerowe:
Karta Graficzna PCI-E x16
ASUS PRO Gamer Series - Ati Radeon EAH 2600 PRO
Karta Graficzna posiadająca 256MB Ramu (z Hyper Memory - tj. rozszerzenie RAM'u Karty graficznej pobierając RAM z komputera - do 512MB)
Pixel Shaders 3.1 (GTA IV na najmniejszych detalach chodzi bez najmniejszego problemu, na wyższych też da się grać)
Wyjścia: 2x DVI, 1x S-Video, obsługa wielu monitorów (bez trudu pociągnie 2 monitory jak i telewizor)
Karta Graficzna PCI-E x16
Inno3D
nVidia GeForce 7300 GS
64bit
128MB RAM (DDR 2) (HyperMemory 512MB)
Tutaj GTA IV nie testowana, ale np. Spider-Man 3 chodził bez zarzutów.
Wyjścia: 1x DVI, 1x VGA (D-Sub), 1x S-Video, obsługa wielu monitorów (bez problemów można podłączyć np. telewizor)
Zasilacz
Niezawodny zasilacz firmy TakeMe o mocy max. 400W!! w moim komputerze pociągnął taki sprzęt:
4 dyski: 500GB, 80GB, 15GB oraz 200GB oraz jedną nagrywarkę DVD
Procesor: AMD Athlon 64bit x2 5000+ (2.6GHz)
płyte główną Micro ATX firmy MSI
karte graficzną ASUS Radeon EAH2600PRO
i kilka bajerów podłączanych do płyty pod PCI
godny polecenia
Karta dźwiękowa:
Creative Ct4810
bardzo dobra karta dźwiękowa, model dość stary, ale wciąż aktualny do domowego użytku!
Gniazdo PCI
Port USB 2.0
2 gniazda USB podłączane do płyty głównej przez gniazdo PCI więc jeśli masz wolne gniazdo PCI w swojej płycie głównej a brak ci gniazd USB to sprzet idealny dla ciebie
każdy z tych sprzętów jest w 100% sprawny, używany jeden mniej drugi bardziej, po więcej informacji i ewentualnie zdjęć proszę pisać na nr (GG) 13534288 chętnie udziele wszelkich informacji, cena również do negocjacji, ten sprzęt poprostu leży u mnie a że niedawno go wyciągnąłem z komputera to szkoda aby się zakurzył i zniszczył bo naprawde jest to sprzęt z nie najniższej półki oraz jakości wykonania cena raczej nie wygórowana bo zależy mi teraz na gotówce czekam na kontakt na GG bądź w tym temacie |
|