|
Yamaha Aerox (full sport) by KowuŚ |
| Autor |
Wiadomość |
Kowuś

Pojazd: Yamaha Aerox
|
Wysłany: |24 Maj 2010|, o 18:00
|
|
|
Nie bd mówił ile wydałem ,bo będzie ,że się chwale a nie chce aby pozniej było mase postów ,których nie chce widzieć.
Aleks o to się nie martw ja szybko wszystko pojmuję więc z R1 nie będę miał problemu :) |
|
|
|
 |
Yautja

Pojazd: Jawa Robby
Pomógł: 60 razy Dołączył: 29 Sty 2009 Posty: 1051 Skąd: Chełmno
|
Wysłany: |24 Maj 2010|, o 18:35
|
|
|
| Pochwal się,będę cicho :P |
_________________ Najpiękniejsza muzyka to ryk silnika! |
|
|
|
 |
YoPaveL23

Pojazd: Romet Ogar 900
Wersja: Ogar 900 '08 Silver
Pomógł: 9 razy Dołączył: 28 Lis 2009 Posty: 497 Skąd: Śrem/Poznań
|
Wysłany: |24 Maj 2010|, o 21:12
|
|
|
Kowuś, nie chce byc zlosliwy ale znam takich kilku co szybko pojmuja tzn pojmowali wieksze motory i teraz pozostal po nich aby krzyz przy drodze..
Wiec takim pewnym nie ma co byc i wszystko powoli z glowa a nie tak jak inni wsiada i full gaz a potem wypadek.. i przez takich potem robia te prawka od ilus lat i wiara zwie motorzystow np. dawcami, darmowe nerki itp. Nie mowie w tym momencie o Tobie ale tak jest. Nie powiem, ze lubie tez poszalec ale bez przesady ;) |
_________________ http://mojemoto.pl/moto:684
http://www.polskajazda.pl.../Ogar_900/85379 |
|
|
|
 |
Kowuś

|
Wysłany: |25 Maj 2010|, o 05:45
|
|
|
| Właśnie co do prędkości jestem bardzo rozsądny chociażby na przykładzie roxa zazwyczaj jezdze do 90km/h jak mam czystą drogę to dopiero przycisnę go bardziej ale to rzadkość |
|
|
|
 |
Ziom97
New Rider:)

Pojazd: Ferro 901-4
Pomógł: 14 razy Dołączył: 06 Cze 2009 Posty: 632 Skąd: Drożdżak/ LLU
|
Wysłany: |25 Maj 2010|, o 12:29
|
|
|
| I tak za dużo ;D Na prostej też możesz szlifa zaliczyć. |
|
 |
berti
Nvidia

Pojazd: Honda nsr 125
|
Wysłany: |25 Maj 2010|, o 13:28
|
|
|
| Cytat: | | rozsądny chociażby na przykładzie roxa |
Na przykładzie roxa nie jesteś rozsądny, wręcz żałosny.
Tuning kibla za duże pieniądze serio to jest żałosne . Ładnie masz w banii. Ja sam to bym się nawet wstydził wsiąść na kibla, a jeszcze go tjuningować... wole pieniądze przeznaczyć na coś pożyteczniejszego. Na pewno nie na okropną suszarkę.
Mężczyzna na nocniku to już nie mężczyzna.
A TERAZ R1 MU SIĘ CHCE(halo tu ziemia). A NA KOMARZE JEŹDZIĆ NIE UMIE... zesrałbyś się jak byś wsiadł na jakąś słabą 500, tyle ci powiem.
| Cytat: | | zazwyczaj jezdze do 90km/h |
A masz a1/a ?? Czy na karcie tak jeździsz ? Jak na karcie to nogi z dupy bym powyrywał jak bym takiego spotkał. |
_________________ "to muj ogarek z neonami przerobiony ale fajny i wyciągnie 120" |
|
|
|
 |
Yautja

|
Wysłany: |25 Maj 2010|, o 14:48
|
|
|
| berti, podskoczyłeś mu do gardła :D |
|
|
|
 |
berti
Nvidia

|
Wysłany: |25 Maj 2010|, o 15:25
|
|
|
| Nie, tylko wyraziłem swoją opinie. :) |
_________________ "to muj ogarek z neonami przerobiony ale fajny i wyciągnie 120" |
|
|
|
 |
Kowuś

|
Wysłany: |25 Maj 2010|, o 15:47
|
|
|
berti żałosny to jesteś ty ,bo piszesz tu z pewnością aby poszpanować przy swoich kolegach na tanich dziadowskich i w dodatku brzydkich ogarach w życiu bym na to nie wsiadł ,bo kojaży mi się to z wiochą i wsią. Wole mieć taką suszarkę jak Aerox niż tanie dzidostwo na ,które nikt się nie spojrzy tylko wyśmieje na postoju. Dla twojej wiedzy nie ocenia się kogoś za to czym jezdzi ,bo ja bym mógł na ciebie powiedzieć wieśniak co krowy doi i świenie pasie ,bo z tym mi się ten pieprzony ogar kojaży. Co do R1 kupie sobie nawet kilka jak bd chciał ,bo mam kasy w 'prącie'.
cytat: A masz a1/a ?? Czy na karcie tak jeździsz ? Jak na karcie to nogi z dupy bym powyrywał jak bym takiego spotkał.
gówno cię to co mam zainteresuj się swoją wiedzą wyssaną co do końca ze swoich podwórkowych kolegów. I jak bym spodkał ja takiego kogoś jak ty byś dostał taki wpierdziel ,że byś się już nie mądrzył ,bo nie toleruję właśnie takich ludzi.
Na koniec dam ten cytat :
"to muj ogarek z neonami przerobiony ale fajny i wyciągnie 120"
Przerobiłeś neonami ? Mocy pewnie Ci dodały ? i muj się pisze przez "ó"
Yautja a ty mu podskoczyłeś do dupy i cały rów wylizałeś |
|
|
|
 |
berti
Nvidia

|
Wysłany: |25 Maj 2010|, o 15:59
|
|
|
Czy ty jesteś aż taki głupi ??? :D Masakra, wyjdź i sprawdź czy nie ma cie za drzwiami....
"to muj ogarek z neonami przerobiony ale fajny i wyciągnie 120"
Po co do cholery sa " " ?? Jakiś koleś walnął tego teksta, ja to w quote wziąłem i mam z tego beke....
Rozchuśtaj dłoń i się nią walnij. Wiedziałem, że odpiszesz, podrośniesz, to się dowiesz co znaczy OPINIA. Wystarczy, że napiszesz jedno zdanie, a powiem ci kim jesteś.
Przykre, jak bachor szasta pieniędzmi.
Zobacz na mój pojazd. Ogarem nigdy nie jeździłem, miałem zamiar, ale kupiłem dt 50 w 2008/2009 roku.
Mam interes w tym, że jeździsz 90 na karcie, bo jesteś TYLKO użytkownikiem drogi, nie pępkiem świata i jak zabijesz kogoś przy tej prędkości, będzie to twoja wina i głupota. Serio nie dorosłeś pisząc takie rzeczy "gówno cię to co mam" JA MAM ŻYCIE, które przez gówniarza na trzęsącym się kiblu mogę stracić. |
|
|
|
 |
speeder

Pojazd: romet ogar 900
Wersja: Ogar 900 '08 Silver-Black
Pomógł: 111 razy Dołączył: 13 Maj 2009 Posty: 1063 Skąd: Księżopole
|
Wysłany: |25 Maj 2010|, o 16:32
|
|
|
Kowuś przeginasz !!! Ogary i wiocha??? ta to ciekawe jak mi yjaśnisz,że po zakręach na przyśpieszeniu energy 70ccm wydymałem na seriii??? i popieram berti z tym nocnikiem :D jak bym włożył tyle kasy co ty to bym cbr 125 brał jak chciał !
[ Dodano: |25 Maj 2010|, o 17:34 ]
a i tak wogóle wiesz co normalnie robie z typami co się śmieją z Ogara??? |
_________________ Bo ona ma takie śliczne oczy |
|
|
|
 |
Ziom97
New Rider:)

Pojazd: Ferro 901-4
Pomógł: 14 razy Dołączył: 06 Cze 2009 Posty: 632 Skąd: Drożdżak/ LLU
|
Wysłany: |25 Maj 2010|, o 16:35
|
|
|
| Cytat: | | bo ja bym mógł na ciebie powiedzieć wieśniak co krowy doi i świenie pasie ,bo z tym mi się ten pieprzony ogar kojaży |
Jeśli ktoś doi krowy i pasie świnie to na pewno nie jest powód do tego żeby mieć beke z człowieka (sam jestem ze wsi, to może także i mnie obrażać a myślę że ponad 50% userów jest ze wsi) , a ogar...? Hmm... Ogar to jest motorower dla normalnych ludzi którzy chcą tym JEŹDZIĆ a nie szpanować, takie jest moje zdanie. Jeśli Cię nie kręcą biegi to ciul z tym nikt Cię o kupno ogara prosił nie będzie, i jak masz tej kasy w ciul to sobie kup i 1500100900 tych R1, R6 i Aeroxów ale się nie chwal bo widzisz co się dzieje...
PS. Jeśli już to 'kojarzy' a nie 'kojaży' |
|
 |
Aleks

Pojazd: Rieju RR 50
Pomógł: 8 razy Dołączył: 23 Mar 2009 Posty: 268 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: |25 Maj 2010|, o 17:53
|
|
|
| Kowuś napisał/a: | | tanich dziadowskich i w dodatku brzydkich ogarach w życiu bym na to nie wsiadł ,bo kojaży mi się to z wiochą i wsią. Wole mieć taką suszarkę jak Aerox niż tanie dzidostwo na ,które nikt się nie spojrzy tylko wyśmieje na postoju. |
Wiesz co? Jest zupełnie odwrotnie. Widząc Ogara większość myśli, że to większa pojemność i każdemu, kogo spotkałem, się podobały. Za to widząc kibla każdy wie, że to jakiś głupi skuter, od razu widać, że to 50. A w dodatku pseudo sportowy (mówię pseudo, bo słowa automat i skuter automatycznie wykluczają sportowość).
I nie piszę tego wszystkiego dlatego, że mam Ogara, bo kupując teraz jakiś motorower wybrałbym coś markowego i TYLKO z biegami. Nawet jak ktoś oferowałby mi Aeroxa za 2,50zł (z warunkiem, że go nie sprzedam, bo inaczej wystawiłbym go na aukcję w ten sam dzień w którym bym kupił). |
|
|
|
 |
Yautja

|
Wysłany: |25 Maj 2010|, o 18:04
|
|
|
| Kowuś napisał/a: | berti żałosny to jesteś ty ,bo piszesz tu z pewnością aby poszpanować przy swoich kolegach na tanich dziadowskich i w dodatku brzydkich ogarach w życiu bym na to nie wsiadł ,bo kojaży mi się to z wiochą i wsią.
Yautja a ty mu podskoczyłeś do dupy i cały rów wylizałeś |
Wąchaj pałe ty rozpieszczony bachorze-jestes na tyle głupi że na stronie o Ogarach piszesz takie teksty o nich!Skoro dla ciebie Ogar to wiocha a skuter jest super zajebisty i sportowy to tylko podkreślasz przez to swoją tępote.Do R1 nic nie mam bo fajny sprzęcik jest,ale jak taki ch*uj jak ty kupuje sobie taką to dla mnie jest to tylko szpanowanie kasą-i tak sobie jej nie kupisz dziecko tylko pierdo*lisz głupoty |
|
|
|
 |
Kowuś

|
Wysłany: |25 Maj 2010|, o 18:05
|
|
|
Przepraszam jeżeli kogoś uraziłem nie miałem na myśli obrażać większości z Was tylko zwracałem się głównie do berti"ego i nie chwale się tylko wy pytacie ile włożyłem i co mogłbym kupić ,owszem wiem mógłbym mieć wyjebany motor ale ja chciałem aeroxa i koniec tematu na ten temat ! Poza tym te 110 km/h mi w zupełności starczy będę chciał coś szybszego to na 18-stkę kupię jakiś ścigacz póki co mi starczy ta prędkość i jestem bardzo zadowolony. Ktoś jest z Warszawy zapraszam z ogarem możecie sprawdzić na co stać wasze biegówki "ogary" chętnię możemy się zmierzyć...
PS. Berti coś Ci się nie podoba dobra rozumiem ale to ,że kupiłem aeroxa nie powód aby odrazu się tu rzucać z obelgami typu "kibel" też mógłbym napisać w niektórych tematach ale złom , taniocha , wieś ale nie lubie wzbudzać awantur tak jak ty i na tym kończę rozmowę z tobą ,bo inteligencja twoja jest niezbyt wysoka. Pozdrawiam :)
Yautja nie chcesz nie wierz mi to lata :) ja wiem swoje i nie rzucam słów na wiatr. Bachor to mów to swoich kolegów , przyjaciół o ile ich masz. |
|
|
|
 |
Yautja

|
Wysłany: |25 Maj 2010|, o 18:07
|
|
|
| Teraz to spuściłeś z tonu żeby po dupie więcej nie obrywać-już cię widzę na ścigaczu sieroto |
|
|
|
 |
szefunio1501

Pojazd: Derbi Senda DRD Limited `05
Pomógł: 7 razy Dołączył: 16 Lip 2009 Posty: 218 Skąd: Ruda Śląska
|
Wysłany: |25 Maj 2010|, o 18:12
|
|
|
Kowuś, spiepszaj stąd bo sie ciebie słuchać nie da synku!
Włazisz na forum o Ogarach i pierdolisz, że koajrzą Ci się z:
| Cytat: | | bo ja bym mógł na ciebie powiedzieć wieśniak co krowy doi i świenie pasie ,bo z tym mi się ten pieprzony ogar kojaży |
Jesteś ty synek mądry?
Włazisz tu i chwalisz się tuningiem i wyzywasz wszystkich...! |
_________________ Nowe moto... :D |
|
|
|
 |
Aleks

Pojazd: Rieju RR 50
Pomógł: 8 razy Dołączył: 23 Mar 2009 Posty: 268 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: |25 Maj 2010|, o 18:17
|
|
|
| Kowuś napisał/a: | | wiem mógłbym mieć wyjebany motor ale ja chciałem aeroxa i koniec tematu na ten temat |
Tego nie mogę pojąć.
Przewagi manuala nad automatem (kiblem w tym wypadku):
-szybszy (oczywiście, jeśli porównać markowego manuala z markowym automatem, bo wiadomo, że z czterosuwowym chińskim silnikiem wygra markowy automat)
-nauczysz się zmieniać biegi i posługiwać się sprzęgłem
-nie wyglądasz śmiesznie (nie siedzisz jak na kiblu)
-nie brzmi jak suszarka
Przewagi automatu nad manualem:
brak
Nie mam racji? |
|
|
|
 |
szefunio1501

Pojazd: Derbi Senda DRD Limited `05
Pomógł: 7 razy Dołączył: 16 Lip 2009 Posty: 218 Skąd: Ruda Śląska
|
Wysłany: |25 Maj 2010|, o 18:30
|
|
|
| Aleks napisał/a: | | Kowuś napisał/a: | | wiem mógłbym mieć wyjebany motor ale ja chciałem aeroxa i koniec tematu na ten temat |
Tego nie mogę pojąć.
Przewagi manuala nad automatem (kiblem w tym wypadku):
-szybszy (oczywiście, jeśli porównać markowego manuala z markowym automatem, bo wiadomo, że z czterosuwowym chińskim silnikiem wygra markowy automat)
-nauczysz się zmieniać biegi i posługiwać się sprzęgłem
-nie wyglądasz śmiesznie (nie siedzisz jak na kiblu)
-nie brzmi jak suszarka
Przewagi automatu nad manualem:
brak
Nie mam racji? |
Pieprz to jego sprawa tylko dziewczynki i cipki jeżdżą na skuterach, ale po h*j sie tu w ogóle rejestrował oprócz chwalenia się i wyzywania na Ogary.
Kowuś najlepiej już tu nic nie pisz! |
_________________ Nowe moto... :D |
|
|
|
 |
TaHa

Pojazd: Ogar 900 Racing
Wersja: Ogar 900 R Racing
Pomógł: 53 razy Dołączył: 27 Lis 2009 Posty: 1178 Skąd: Poznań
|
Wysłany: |25 Maj 2010|, o 18:35
|
|
|
Kowuś, powiem tylko parę ciepłych słów... Na początku byłeś spoko ale 'kurffa' teraz to już przesadzasz... Wiochę to masz w gaciach...
WYPIERDA*** ! |
_________________ Nowe plany na nowy tuning :D Czy się uda ? Zobaczycie ... |
|
|
|
 |
|
|