Poprzedni temat «» Następny temat
Yamaha Aerox (full sport) by KowuŚ
Autor Wiadomość
Blurey 

Pojazd: 0gar 900
Wersja: Ogar 900 '07 Silver
Wysłany: |25 Maj 2010|, o 18:57   

Kowuś napisał/a:
na 18-stkę kupię jakiś ścigacz

Widze że niedługo zobaczymy w wiadomościach.Rozmazanego na 100m.Bo dziecko pojeździło Aeroxem, który waży 90kg, i przesiadło się na coś "mocniejszego".
Tylko wcześniej polecam nauczyć się obsługi sprzęgła ;).

Kowuś napisał/a:
ończę rozmowę z tobą ,bo inteligencja twoja jest niezbyt wysoka

Właśnie po takich wypowiedziach, wiemy z którą grupą wiekową mamy do czynienia :)
Tak, jego inteligencja jest niezbyt wysoka bo powiedział co myśli oj tak...

Kowuś napisał/a:
byś dostał taki wpierdziel ,że byś się już nie mądrzył ,bo nie toleruję właśnie takich ludzi

Łoo jezu nie pobij go, nieeee.On Ci odda te zabawki z piaskownicy, poważnie.Tylko go nie bij :(

Yautja 

Pojazd: Jawa Robby
Wysłany: |25 Maj 2010|, o 19:18   

O,nowy użytkownik,mam nadzieje że nie będzie spamował....

fuzo 
~~~~FuZo~~~~

Pojazd: Ogar 900 08 Silver- Black
Wersja: Ogar 900 '08 Silver-Black
Wysłany: |25 Maj 2010|, o 19:39   

[quote="Kowuś"]berti tanich dziadowskich i w dodatku brzydkich ogarach w życiu bym na to nie wsiadł ,bo kojaży mi się to z wiochą i wsią. Wole mieć taką suszarkę jak Aerox niż tanie dzidostwo na ,które nikt się nie spojrzy tylko wyśmieje na postoju. Dla twojej wiedzy nie ocenia się kogoś za to czym jezdzi ,bo ja bym mógł na ciebie powiedzieć wieśniak co krowy doi i świenie pasie ,bo z tym mi się ten pieprzony ogar kojaży. C

TO chyba nikt się nie obejrzy za tym twoim kiblem. Gdy ja jadę swoim ogarem to każdy się ogląda.Bo wygląda jak większa pojemność a nie jak skuter.A tego twojego kibla to tak zjebanie pomalowałeś że szok. I wypieprzaj z tego forum. Ile ty pajacu w ogóle masz lat 13??.Zajebiście pali ci 6l więcej niż samochód w diesel'u o pojemności 1.6.Pewnie myślisz że wsiądziesz na R1 i będziesz umiał jeździć. Ciekawe na którym słupie się rozpierdolisz ??.Zazwyczaj tak jest że gówniarze robią prawka tatuś kupuje ścigacza i synek się rozpierdala. Prawie każdy na tym forum zaczynał od komarka,motorynki i na pewno nasza grupa ludzi po prawku da sobie radę z np R1 i się nie rozpierdoli.

szefunio1501 

Pojazd: Derbi Senda DRD Limited `05
Wysłany: |25 Maj 2010|, o 19:42   

Kowuś tak skończysz na biegówce:
http://www.youtube.com/watch?v=6JYR9rxLyac
albo tak:
http://www.youtube.com/watch?v=JEoRdNc3Uhc

speeder 

Pojazd: romet ogar 900
Wysłany: |25 Maj 2010|, o 19:43   

Kowuś,weś idź się pochwał kole kospodyń domowych Roxikiem ,albo zgłoś się do SuperNiani "Chory na roxa i spam i kase tatuśka"

imbirek22 

Pojazd: Romet Ogar 900
Wysłany: |25 Maj 2010|, o 20:03   

Nie chciałem się włączać do dyskusji ale... dotyczy ona także mnie gdyż jestem użytkownikiem Ogara 900.
Rejestrujesz się na forum poświęconemu Ogarowi, nie mając kompletnie pojęcia o tym motorowerze, jak już napisałeś nigdy na nim nie siedziałeś o jeździe nie wspominając.
Piszesz o swoim "roxie" jakby niewiadomo co to było równocześnie obrażając "nasze" moto.... Napisałeś też że "na tanich dziadowskich i w dodatku brzydkich ogarach w życiu bym na to nie wsiadł ,bo kojaży mi się to z wiochą i wsią. Wole mieć taką suszarkę jak Aerox niż tanie dzidostwo na ,które nikt się nie spojrzy tylko wyśmieje na postoju" i myślałeś, że jak napiszesz "przepraszam jeżeli kogoś uraziłem nie miałem na myśli obrażać większości z Was " to każdy zapomni o poprzednim zdaniu i nie weźmie go do siebie?!?!?! Chłopie nie widze sensu żeby ciągnąć dalej ten temat.... Jak narazie zbierasz sobie wrogów;/

Kowuś

Pojazd: Yamaha Aerox
Wysłany: |26 Maj 2010|, o 05:57   

Bo ja byłem i będę wporządku i nie miejcie mi za zle ,że wypowiedziałem swoją opinie na temat ogarów skoro bezczelnie zaczeliście najeżdzać na mojego roxa. Dobra nie podoba się trudno ważne ,że mi się podoba i nie rozumiem po co piszecie takie obrażające posty nie podoba się coś to sami wypierdalajcie ja tu będę.

PS. Lat mam 16 i co do pieniędzy jak byście mieli troche oleju w głowie też byście mieli kasy wystarczy systematycznie odkładać , chodzić do jakieś pracy mi ojciec nic kasy nie daje może dołożył do malowania jedyne 150 zł i tyle. Reszte sam robiłem

kropla1 

Pojazd: ogar 900
Wysłany: |26 Maj 2010|, o 12:43   

Kowuś napisał/a:
sami wypierdalajcie ja tu będę.

wątpie, poczekaj aż sprawą zajmie sie admin, wylecisz szybciej niż przyleciałeś

1. Tych co już zaliczyli glebę.
2. Tych co się do tego nie przyznają.

RuPeL
toppozycja.pl

Pojazd: 2x Komar 2350 '72 & ROMET OGAR900 :)
Wysłany: |26 Maj 2010|, o 21:53   

hahahahahaha własnie przeczytałem cały temat. Nie mogę wytrzymać ze śmiechu hahahahaha!

Kowuś, gdyby postawić twojego pierdzącego i suszącego niczym niebieski za krzakiem na krajowej, roxa obok mojego ogara to chyba mógłbyś tylko spadać i więcej se wstydu nie robić.

Rox jedzie 110 km/h a koła jakie ma? i hamulce?

Poza tym gdzie w Polsce jest możliwość jechania na moto szybciej niż te 110 km/h?

Jechałeś kiedyś na motocyklu z taką prędkością, ze na R1 wsiadasz jakbyś był weteranem sprzęgła i biegów?

Żal mi Ciebie chłopie, tylko statystyki powiększysz...

Kowuś

Wysłany: |27 Maj 2010|, o 08:03   

RuPeL napisał/a:
hahahahahaha własnie przeczytałem cały temat. Nie mogę wytrzymać ze śmiechu hahahahaha!

Kowuś, gdyby postawić twojego pierdzącego i suszącego niczym niebieski za krzakiem na krajowej, roxa obok mojego ogara to chyba mógłbyś tylko spadać i więcej se wstydu nie robić.

Rox jedzie 110 km/h a koła jakie ma? i hamulce?

Poza tym gdzie w Polsce jest możliwość jechania na moto szybciej niż te 110 km/h?

Jechałeś kiedyś na motocyklu z taką prędkością, ze na R1 wsiadasz jakbyś był weteranem sprzęgła i biegów?

Żal mi Ciebie chłopie, tylko statystyki powiększysz...

Gdyby postawił twojego brzydkiego , wyglądającego jak rower pierdka to by wszyscy z beki mieli pełno w gaciach wiem co mówię ,bo byłem nie na jednym zlocie i każdy kto był jakimiś chińcami , ogarami był wyśmiewany i szybciej uciekał niż przyjechał oczywiście nie mam nic do tego wasz wybór ,że to kupiliście wkońcu tanie to jest i niby jedzie te 90 licznikowe czyli na dobrą sprawę z 75 km/h realne.

Rox pojedzie i 150km/h przy dobrym setupie ale tu mowa o evo wiecie co to jest w ogóle ? Mój jedzie 110km/h w porywach do 115 km/h mi starczy ta prędkość i jezdzi się wyśmienicie zanim wy w ogarkach bieg wrzucicie możecie wąchać tylko spaliny ścigalem się z takim ogarem 72cc nie dał mi rady.

Tak jechałem 110 km/h dla niedowiarków nagram filma kiedy jak czas będę miał.

Jezdziłem na crossie yamaha yz 250 więc umiem jezdzić na biegi poza tym co wy się tak R1 uczepiliście ? Drogie to jest to pewnie dlatego ,bo was na ogarki tylko stać i nic więcej ,a ja sobie kupie za kilka lat :)

Mi was żal ,bo myślicie ,że ogary to piękna rzecz to jest brzydkie jak skurczybyk w dodatku gówno jedzie i w życiu nie kupił bym tego badziewia. Pozdrawiam :)

szefunio1501 

Wysłany: |27 Maj 2010|, o 09:30   

Kowuś napisał/a:

Gdyby postawił twojego brzydkiego , wyglądającego jak rower pierdka to by wszyscy z beki mieli pełno w gaciach wiem co mówię ,bo byłem nie na jednym zlocie i każdy kto był jakimiś chińcami , ogarami był wyśmiewany i szybciej uciekał niż przyjechał oczywiście nie mam nic do tego wasz wybór ,że to kupiliście wkońcu tanie to jest i niby jedzie te 90 licznikowe czyli na dobrą sprawę z 75 km/h realne.

Tak ja w 2007 roku miałem takie o to cudo: http://www.polskajazda.pl...t/Pony_50/23586 to chłopaki na zlocie oglądali i się dziwili, że fajna maszyna i ma biegi, dobrze zaczynam, a kolegów co byli na kiblach wyśmiali wpizdu! I gadali, że skuterkami jeżdżą cipeczki i dziewczynki!

Kowuś napisał/a:

Jezdziłem na crossie yamaha yz 250 więc umiem jezdzić na biegi

My być w Polska, nie w Afryka to mówić po Polsku a nie Bambucza!

Kowuś

Wysłany: |27 Maj 2010|, o 10:27   

szefunio1501 napisał/a:
Kowuś napisał/a:

Tak ja w 2007 roku miałem takie o to cudo: http://www.polskajazda.pl...t/Pony_50/23586 to chłopaki na zlocie oglądali i się dziwili, że fajna maszyna i ma biegi, dobrze zaczynam, a kolegów co byli na kiblach wyśmiali wpizdu! I gadali, że skuterkami jeżdżą cipeczki i dziewczynki!

Kowuś napisał/a:

Jezdziłem na crossie yamaha yz 250 więc umiem jezdzić na biegi

My być w Polska, nie w Afryka to mówić po Polsku a nie Bambucza!

A co mnie to interesuje czym byłeś na zlocie tu jest temat o mojej roxanie a nie o tym ,że byłeś na zlocie rometem pony. Jak można szambami jezdzić haha

Jak nie rozumiesz tego co napisałem to wypieprzaj do podstawówki się douczyć

szefunio1501 

Wysłany: |27 Maj 2010|, o 11:38   

Nie bede sie zniżał do twojego poziomu frajerze, szybko skończysz tu kariere czekaj jak RuPeL, wróci ze szkoły to już masz bana albo warna dzieciaku.

fuzo 
~~~~FuZo~~~~

Pojazd: Ogar 900 08 Silver- Black
Wysłany: |27 Maj 2010|, o 11:44   

Rupel wy***dol go z tego forum. Gnój nie będzie nas obrażał

berti 
Nvidia

Pojazd: Honda nsr 125
Wysłany: |27 Maj 2010|, o 12:59   

Cytat:
Gdyby postawił twojego brzydkiego , wyglądającego jak rower pierdka to by wszyscy z beki mieli pełno w gaciach wiem co mówię ,bo byłem nie na jednym zlocie i każdy kto był jakimiś chińcami , ogarami był wyśmiewany i szybciej uciekał niż przyjechał

Fajny zlot MOTOCYKLISTÓW ahaha każdy szanujący się motocyklista ściśnie cie jak brata nawet jak przyjedziesz starym komarem.

Z tego co wiem motocykliści gnoją skuterzystów, bo to zwykle cwaniaki, co na pierdzikółkach od taczki chcą się ścigać i jeździć 110(nie wszyscy). POWTARZAM JESZCZE RAZ TUUU ZIEMIAA CZŁOWIEKU.

Czy motorowery są do wyścigów ulicznych ??? Pierwsze słyszę.

Masz jeszcze mleko pod nosem, dorośnij, a teraz wypad z tego forum i wracaj na kiblowo.pl tuningować kibla dalej, może spłuczkę chromowaną zamontuj będzie lans.

PS

Zapomniałem, zwiększ przepustowość muszli, bo się może zatkać !!!

prezes 

Pojazd: ogar 900
Wysłany: |27 Maj 2010|, o 13:15   

Kowuś, koniec z Toba frajerze. Nie wiem co na tym forum szukasz. Szukaj innego forum na którym będziesz wychwalał swojego kibla...

adro 

Pojazd: 3 x honda dax, cy50, 2 x rv90
Wysłany: |27 Maj 2010|, o 16:39   

nie rozumiem ani kowusia ani innych kłócicie się o takie pierdoły, każdy ma prawo mieć i kupować i każdemu może się podobać co chce i tuningować co chce i jeździć matorowerem nawet 200km/h i każdy swoim kolejnym postem zniża się do poziomu tzw. dresów itp.

speeder 

Pojazd: romet ogar 900
Wysłany: |27 Maj 2010|, o 16:51   

jałowa dyskusja ,ale ja bym nie chciał zginać przez kutasa ,który nie potrafi wyrobić się w zakręt ,bo zachciało mu się przesiąść z kibla na prawdziwy motocykl i nie będzie wiedział jak wejść w zakręt

RuPeL
toppozycja.pl

Pojazd: 2x Komar 2350 '72 & ROMET OGAR900 :)
Wysłany: |27 Maj 2010|, o 17:07   

hahahahaha! Ale beka z kolesia!

Kowuś, może się spotkamy? Zatankujemy, ja Ogara, a ty nalejesz do spłuczki swojego kibla, potem zaplombujemy wlewy i przejedziemy się jedną trasą aż się bena skończy. Ciekawe kto dalej zajedzie??hhhmmmmm....

Jedno co Ci powiem - śmieszny jesteś. Napisz coś jeszcze bo niezły mam ubaw! xD

Kowuś

Wysłany: |27 Maj 2010|, o 18:17   

adro napisał/a:
nie rozumiem ani kowusia ani innych kłócicie się o takie pierdoły, każdy ma prawo mieć i kupować i każdemu może się podobać co chce i tuningować co chce i jeździć matorowerem nawet 200km/h i każdy swoim kolejnym postem zniża się do poziomu tzw. dresów itp.

Jedyny tutaj mądry !

Ja nie zacząłem kłótni tylko ten co zaczął już tutaj nie pisze... Strasznie mi was żal rzucacie się z tego powodu ,że mam yamahe a nie rometa ja poprostu nie lubie chińskich sprzętów kiedyś miałem i mam dość wy dobra lubicie każdy co chce to ma. Nie chce mi się już z wami wchodzić w afere ,bo tak jak adro mówi każdy post zniża a ja nie chce być tak nisko jak wy. Pozdrawiam i to mój ostatni post. RupeL ja mam jeszcze większy ubaw z was ,bo nie wiecie co mówicie spoko możemy się spodkać jakby co napisz na PW a podam Ci gadu to się dogadamy :)

Odpowiedz do tematu