Poprzedni temat «» Następny temat
Yamaha Aerox (full sport) by KowuŚ
Autor Wiadomość
patryxV17 

Pojazd: Brak
Wersja: Ogar 900 '08 Silver-Black
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: |27 Maj 2010|, o 18:59   

Pozwole sobie zabrać temat , bo huja wiecie a pierdolicie! Ma aeroxa bo co tatuś jest bogaty? Ja też mam Aeroxa i ogara i co i żyje , Dodam wam że moi starzy nawet złotówki nie dołożyli mi do niego. Niewiem co wy do siebie porównówujecie? Markowy skuter produkcji Japońskiej z wyrzymałych elementów który jest wart 10000zł czy Chińskiego Ogarka 900 za 3500. Wykonanie moi drodzy tutaj góruje . Ten kto ma ogara będzie zachwalał ogara , ten co ma roxa będzie zachwalał roxa . I nie ma co jeździć ze rox to kibel . Dla mnie kibel to chiński automat w 4t a skuter to Yamaha, Aprilia , Peugeot ....

[quote=Rupel]Rox jedzie 110 km/h a koła jakie ma? i hamulce? [/quote]
13 calowe alumieniowe felgi Gimerica i zaciski 2 tłoczkowe brembo wraz z pomami które są milion razy lepsze od hebli w ogarze ...

[quote=Rupel]Kowuś, może się spotkamy? Zatankujemy, ja Ogara, a ty nalejesz do spłuczki swojego kibla, potem zaplombujemy wlewy i przejedziemy się jedną trasą aż się bena skończy. Ciekawe kto dalej zajedzie??hhhmmmmm....[/quote]
Rox to 2t a Ogar 4t . Wiec porównaj sobie ....

Podsumowując : Po 2 jeździe ogarem z miłą chęcią stwierdzam że jest bardzo dobrym motorowerem TURYSTYCZNYM, nie nadaje sie na wyścigi . I nie piszcie tu bzdur typu ogar jest milion razy lepszy niż Aerox bo tego nie ma porównywać , Dobrze wykonany japoński sportowy skuter do Chińskiego turystycznego motoroweru .

Rupel tak zachwalasz swojego Ogara? Jak będziesz na zlocie Ranczersów nim to zapraszam serdecznie na wyścig ... Zobaczymy co w tedy będize . Tak samo np Ranger ma w ogarze silnik 110ccm i wiadomo odsadzi mnie spokoniejnie na przyśpieszenie na mojej 50ccm i co będzie sie jarali ze ogar bierze roxaa? Tylko nikt wtedy nie bierze pod uwage ze taki ogarek to 110ccm a rox np 50 , Jak by Rox był 100cm to tego ogara objechał by nie mówie jak . [/list]

speeder 

Pojazd: romet ogar 900
Wysłany: |27 Maj 2010|, o 19:09   

jak się ścigasz to nie ma podziału na klasy. tak samo jak się bijesz- nie pyta cię ktoś czy trenujesz judo czy K1?

patryxV17 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: |27 Maj 2010|, o 19:18   

Otóż mało wiesz o wyścigach.

W skuterach są części różnych klasy np : Sport , Racing , Evo .
Wiec np przypuśćmy będziemy mieli 2 rox jeden Sport a drugi Evo to logika ze Evo wygra . Tak samo jest w wyścigach na 1/4 mili są różne klasy

speeder 

Pojazd: romet ogar 900
Wysłany: |27 Maj 2010|, o 21:25   

mi chodzi o u lice ,bez sedziów federacji itd.

choinka 

Pojazd: Ogar 900
Wysłany: |28 Maj 2010|, o 12:45   

Dobra dobra każdy jeździ tym na czym chce jeździć Kwokuś chce jeździć na areoxie to niech jeździ na nim mnie to tam dużo nie obchodzi na czym teraz jeździ i na czym będzie jeździł. My jeździmy na ogarach bo się nam podoba i jest tani w eksploatacji wiec nie ma co sie kłócić który jest lepszy bo to nie ma większego sensu i każdy broni swój pojazd. Jak bym chciał chiński skuter to bym go kupił ale chciałem coś z biegami wiec zabrałem ogara po pierwsze koszt a po drugie był na miejscu. Kwokuś przerobiłeś skuter spoko Twoja sprawa nic do tego nie mam. My ogarowcy jeździmy na ogarze z prawdopodobnie tych samych przyczyn a konkretnie z powodów pieniężnych i z powodu wyglądu.

TaHa 

Pojazd: Ogar 900 Racing
Wersja: Ogar 900 R Racing
Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: |28 Maj 2010|, o 13:36   

Kuwuś tak na początku jak weszedłeś to byłeś ok. Ale przestań pieprzyć że ogar to gnuj itp. Jak ja jade na zlot to każdy się patrzy na mnie [nie ze jest ch***wy motor tylko z ciekawości] i nikt mi jeszcze nie powiedział że to jest gówno. Może mocą nie grzeszy ale wygląd [swój inny styl] jednak ma...

RangerV256 
Ogaaar is my life ;p

Pojazd: Ogar 900 '08
Wysłany: |28 Maj 2010|, o 14:09   

Zgadzam się z Tobą TaHa
Większość ludzi ogląda się za moim ogarkiem i wiele osób mnie zaczepia i pyta się "ile kosztuje takie cudo". Kiedyś nawet jechałem do przejazdu to wyprzedził mnie gościu widać że nadziany passatem V i pogadałem z nim trochę. Ludzie nadal myślą że to ten sam Romet co kiedyś i przypominają im się stare czasy. Ja też jak go kupywałem myślałem że jest Polski :P. zawsze kiedy przyjeżdżam ogarkiem pod market to ktoś mnie zaczepi. Kilka razy podjechałem kolegi MBK Booster i nawet nikt się na niego nie obejżał z wyjątkiem gnojów :P

adro 

Pojazd: 3 x honda dax, cy50, 2 x rv90
Wysłany: |28 Maj 2010|, o 14:32   

jak ja jadę daxem to dopiero jest zainteresowanie :D , a jeszcze ten dźwięk jak się przekręci manetkę, za kolegą na roxie oglądają się tylko gimnazjalistki :D

patryxV17 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: |28 Maj 2010|, o 15:42   

RangerV256 napisał/a:
. Ja też jak go kupywałem myślałem że jest Polski :P. zawsze kiedy przyjeżdżam ogarkiem pod market to ktoś mnie zaczepi

Wiekszość osób na to poleciało :P Tylko prawda jest brutalna . Mi się trafił felerny ogarek np urwał się tłumik, podnóżek pasażera, padła głowica, później coś dzwoniło serwis stwierdził ze się zatarł :p

Ostatnio wraz z Rangerem wpadliśmy do naszego serwisu Rometa ;P Pobjaerowałem ich czy mają cześci do roxa itp :D I pytamy jak się sprzedają Romety a on ze idą jak świeże bułeczki to ja do niego że mi się ogar prawie rozsypuje a on No wiecie sami te ogarki z rometów były najgorsze a przy zakupie mówił : To są najlepsze pojazdy rometa
wiele chłopaków od nas na nich jeździ i zachwalją:P Powiem wam ze jak by romet zainwestował w wykonanie (trwalsze elementy) Ogar by cieszył się bardzo a to bardzo dużym powodzeniem

RuPeL
toppozycja.pl

Pojazd: 2x Komar 2350 '72 & ROMET OGAR900 :)
Wysłany: |28 Maj 2010|, o 21:45   

patryxV17, jak sie stuntuje ogarem to się rozsupuje - proste. Poza tym tłumik sięw wielu ogarkach obrywa. Mi sięakurat nie oberwał bo koleś w serwisie mi wspawał wzmocnienie :)

Mnie się wiele osób pyta ile taki kosztuje i gdzie można takiego kupić, to mówię że nigdzie nie można takiego kupić :D

fuzo 
~~~~FuZo~~~~

Pojazd: Ogar 900 08 Silver- Black
Wysłany: |28 Maj 2010|, o 21:45   

Pod markietem to standard. Jeszcze jak miałem niepomalowanego to zawsze standardowe pytanie "Romety jeszcze produkują ??" Kowuś mi chodzi tylko o to abyś nikogo nie wyzywał i nie obrażał naszych ogarków i nas. Możesz wyrazić swoje zdanie no ale bez przesady że gnój itp.Mi ogar z wyglądu też już za bardzo się nie podoba bo nie wygląda jak motor ;/ tylko jak skuter co kojarzy się zwykłym ludziom z zabawką dla gówniarzy. No ale co wsadziłem w ogara nowy silnik 125 i muszę jeździć na tym czym mam.Bo sprzedawać się nie opłaca ;/

patryxV17 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: |29 Maj 2010|, o 10:27   

Rupel :P Teraz już nie stutnuje ogarem a nawet tego co robilem nie można nazwać stuntem , Szczerze wam powiem ze gdybym nie kupił roxa do stuntu to pewnie zanabył bym 125ccm do Ogara i zapierdalał bo to ma potencjał

Odpowiedz do tematu