|
Zlot na Podkarpaciu;D |
| Autor |
Wiadomość |
panmistrz [Usunięty]
|
Wysłany: |5 Lip 2009|, o 18:09 Zlot na Podkarpaciu;D
|
|
|
| Panowie co powiecie na jakiś zlot na terenie woj.Podkarpackiego?Jaką miejscowość byście preferowali? Mogliśmy taki zlocik ogarków zrobić, mieszkam tuż przy fabryce Dezametowskich niezawodnych silników do dawnych Ogarków, do Dębicy ciut dalej mam;D |
|
|
|
 |
PunkBoy [Usunięty]
|
Wysłany: |14 Lip 2009|, o 13:57
|
|
|
| Jakł w Dębicy to bym wpadł ;] |
|
|
|
 |
panmistrz [Usunięty]
|
Wysłany: |14 Lip 2009|, o 14:53
|
|
|
| Ja do Dębicy ciut za daleko, w tym roku do Dębicy na 100% bo w przyszłym roku kartę zdaję dopiero;D |
|
|
|
 |
PeMo

Pojazd: Ogar 900
Pomógł: 1 raz Dołączył: 17 Paź 2008 Posty: 12 Skąd: Brzozów
|
Wysłany: |16 Lip 2009|, o 09:11
|
|
|
| Może Rzeszów ? |
|
|
|
 |
panmistrz [Usunięty]
|
Wysłany: |16 Lip 2009|, o 16:14
|
|
|
| Nie wiem...Rzadko kiedy bywam w Rzeszowie to bym się mógł zgubić;/ Co powiecie na Nową Dębę(małe miasteczko) albo Tarnobrzeg? Tarnobrzeg bardzo dobrze znam to bym was mógł oprowadzić. |
|
|
|
 |
Kiryh [Usunięty]
|
Wysłany: |19 Lip 2009|, o 17:07
|
|
|
| Ja mógłbym pojechać mieszkam w Tarnowie(woj.małopolskie) i do Dębicy mam ok.40km ale jeśli to jest niedużo dalej to mógłbym wpaść.(Dębica by mi najbardziej pasowała) |
|
|
|
 |
panmistrz [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Kiryh [Usunięty]
|
Wysłany: |19 Lip 2009|, o 17:30
|
|
|
| hmmm w sumie nie tak daleko, mógłbym pojechać jeśli będzie nas więcej. ;d |
|
|
|
 |
panmistrz [Usunięty]
|
Wysłany: |20 Lip 2009|, o 07:53
|
|
|
| Widziałem kogoś np. z Kolbuszowej(30km ode mnie w stronę Rzeszowa)ale nie wypowiedziała się tu a nie znam nicku;/ Trzeba zmobilizować ludzi z Podkarpacia i okolic żebyśmy się spotkali;) |
|
|
|
 |
Kiryh [Usunięty]
|
Wysłany: |20 Lip 2009|, o 09:25
|
|
|
| hehe jeśli byłoby nas więcej to byśmy się z twoimi "kolegami z grabiami" rozprawili ;d |
|
|
|
 |
panmistrz [Usunięty]
|
Wysłany: |20 Lip 2009|, o 12:40
|
|
|
| Haha dokładnie, często grają w nogę to za jednym zamachem ich dopaść i sprać i było by po problemie...Pokazałoby się im że z Ogarowcami nie ma żartów;D Kiryh, kogo znasz z forum z Podkarpacia? Napisałbym do niego na PW że organizujemy zlot;) |
|
|
|
 |
Kiryh [Usunięty]
|
Wysłany: |20 Lip 2009|, o 12:45
|
|
|
| hmm ja jestem na forum 4dni+ ;d ale mógłbym zabrać kolegę(albo i więcej), ale oni na skuterach, ale i tak pasuje załatwić więcej osób z forum, żeby nie było zlotu w 5-8osób... ;d |
|
|
|
 |
panmistrz [Usunięty]
|
Wysłany: |20 Lip 2009|, o 16:28
|
|
|
| Ja mogę kolegę załatwić na łosiu(te same silniki co ogar)i jeszcze ktoś z mojej wsi na rometa rxl 50 muszę się dowiedzieć kto może bym go poinformował o zlocie;D Ludzie z podkarpacia i okolic-zgłaszajcie się!:) |
|
|
|
 |
PeMo

Pojazd: Ogar 900
Pomógł: 1 raz Dołączył: 17 Paź 2008 Posty: 12 Skąd: Brzozów
|
Wysłany: |21 Lip 2009|, o 09:18
|
|
|
| Hmm tylko gdzie? Ja mam do Rzeszowa 50km to mógłbym jechać. |
|
|
|
 |
matmax66

Pojazd: Malaguti F12
|
Wysłany: |21 Lip 2009|, o 09:34
|
|
|
| Ja jestem z Dębicy i nie mam ogara :] |
|
|
 |
Kiryh [Usunięty]
|
Wysłany: |21 Lip 2009|, o 09:46
|
|
|
| Ja do Dębicy ok.40km to najlepiej ale tak do 100-120km mógłbym jechać. |
|
|
|
 |
panmistrz [Usunięty]
|
Wysłany: |21 Lip 2009|, o 14:19
|
|
|
| Ja proponuję Tarnobrzeg, bo fajne, nie za małe ani za duże miasto, blisko Świętokrzyskiego, więc panowie z tamtego województwa też by mogli przyjechać. |
|
|
|
 |
Kiryh [Usunięty]
|
Wysłany: |21 Lip 2009|, o 14:32
|
|
|
| Ja mam 88,9km no więc niedaleko... ale problem jest w tym, że mam blokadę w ogarze bo mam go niespełna tydzień. Poza tym za mało userów, ale jeśli będzie więcej pojadę nawet z tą blokadą. |
|
|
|
 |
panmistrz [Usunięty]
|
Wysłany: |21 Lip 2009|, o 14:39
|
|
|
| Blokady Ci nie radzę ściągać wcześniej niż go skończysz docierać, bo ona ci pomaga w docieraniu bo na dotarciu możesz max.6500obr/min.(tak pisze w książce gwarancyjnej), a blokada ma 5500obr./min więc tak czy tak nie przekroczysz 6500;) No właśnie przydało by się więcej ludzi...Ech na forum jest trochę mało z Podkarpacia i okolic;( |
|
|
|
 |
Kiryh [Usunięty]
|
Wysłany: |21 Lip 2009|, o 14:50
|
|
|
| ludzie mieszkający niedaleko woj.podkarpackiego też nie mają daleko, ludzie zgłaszać się! |
|
|
|
 |
|
|